4 Şubat 2020 Salı

Sertleşme Sorunları


Sertleşme Sorunları

Sertleşme, pek çok erkekte görülen bir problemdir. Çeşitli etkenlere bağlı olarak peniste sertleşme gerçekleşmez veya ilişkiye girdikten kısa bir süre sonra penis sertliğini kaybeder. Bu durumda erkekler cinsel ilişkiden soğur ve partnerler arasında büyük sıkıntılar ortaya çıkabilmektedir. Sertleşme sorunlarının elbette tedavisi vardır. Tedavi, kişiden kişiye göre farklılık gösterir.

Cinsel terapi, sertleşmeyi sağlayan ve süreyi uzatan birtakım ilaçlar ve gerektiği durumda cerrahi müdahale sertleşmeye yönelik tedaviler arasındadır. Hastanın genel durumuna göre ürolog doktoru sertleşme problemine uygun bir tedavi yöntemi belirlemektedir. Cerrahi tedavi peniste düzeltilmesi gereken bir durum olduğunda gereklidir fakat çok sık tercih edilmez.

Sertleşme Sorunu Tedavisi Kalıcıdır


Sertleşme problemi yaşayan erkeklere uygulanan tedavilere vücut uyum sağlarsa, ilaçlar düzenli kullanılırsa ve yeteri kadar psikolojik destek alınırsa kalıcı çözümler üretilebilir. Bu soruna bir çözüm bulabilmek için öncelikle bir uzman doktor tarafından hastanın değerlendirilmesi gerekir. Sonrasında tedavi yöntemi belirlenir ve hasta tedavi şekline göre ücret ödeyerek uzun ömürlü olarak bu problemden kurtulabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder